Klik-kLIk sini

Saturday, July 04, 2009

GeMpAk*SanTai@BuKiT MeraH LakEtowN ReSort*

Salam.... hai kawan-kawan... selamat bercuti di hujung minggu

Baru-baru ni aku ada dapat 6 tiket pas masuk FREE ke GEMPAK SANTAI @ BUKIT MERAH LAKETOWN RESORT (ni dinamakan rezeki "darah manis" kata orang.....hehehe) dari seorang kawan baik aku.... Macam mana aku leh dapat ekkk???? korang jangan jeles!!!!! Citanya begini....Kebetulan kawan baik aku ni dah tak ada sapa-sapa nak join dia tuk pegi nanti.., jadi alang-alang dah dia pun frust menonggeng dah tak ada sapa-sapa nak join dia kot, dia pun telah mengambil keputusan muktamad untuk bagi & sedekahkan kepada aku ni yang sememangnya tengah tahap boring giler kala cuti hujung minggu.... papa pun aku nak ucapkan "THANKS YOU VERY MUCH" (patut ke???!!! coz dia pun dpt 'free & redeem' dari HARIAN METRO.....hahaha)

Mybe aku akan pegi by next week coz expired tiket ni adalah 12/07/2009 (InsyaALLAH)....so Bukit Merah Laketown Resort TUNGGU akan kedatangan rombongan aku nanti....hikhik.....Dengan sapa aku akan pegi????? TUNGGU di next entry aku akan upload gambar-gambar percutian aku....

p/s : Ni la tiket2 yang aku maksudkan:-

1 comments:

Rahman,Ahchong,Muniandy said...

miss,
best ke bkelah di bukit merah? kos nya murah? makanan nya ok? tq

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails