Klik-kLIk sini

Saturday, September 18, 2010

Syawal oh syawal

Entry end of September...banyak cikit isu pasal "hari raya"..harap-harap korang suma tak jemu lah yer untuk membaca cerita2 saya yang tak berapa semengah ni...hehehe..Al maklumla Pn.Fiza kan dah lama x update blog yang makin bersawang2 dah ni....so macam ni la jadinya...banyak benda yang nak di potpet-potpetkan....Syawal 2010 ni banyak sangat agendanya nak dibandingkan dengan tahun-tahun lepas..yela tahun-tahun sebelum ni zaman masih solo...banyak aktiviti berfamily & bersama kawan-kawan yang seangkatan...pergi jalan-jalan rumah member pun masih lagi berseorangan..lain pulak dengan raya tahun ni sebab saya dah mempunyai MR. LOVELY HUSBAND....jadi agendanya pun ber++++++++ la ckit kan..tambah2 pulak nak kena ziarah-menzirahi kedua-dua belah family...apa-apa pun raya tahun ni tersangatla fun...sangat happening ok!!..hehehe....harap tahun depan akan lagi meriah..InsyaALLAH, jika dipanjangkan umur.......;)

2 comments:

-NiD's- said...

Bestkan raya sesama ngan EN.SOMI...eheheh masuk laa GMABAQ raya kat sini...leh share sesama

nOor Fariza said...

hehehe...best sgt2..ok dear..nnt fiza upload ekkk..tunggu..................

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails