Klik-kLIk sini

Saturday, June 05, 2010

NuffnaNg...oh...nuffnaNg....

Ohmaigod!! excited gler!!...jakunnya aku...terover excited macamlah pembelog yang lain tak penah ada akaun nuffnang ni...aku bukannya apa kawan2....belog aku ni ha tak da la SEHOT & SEHEBAT belog blogger-blogger yang lain....Sejaknya aku berdaftar dengan nuffnang dan setiap kali aku buka aku punya akaun nuffnang, pendapatan aku masih di tahap statik RM 0.25.....huhuhu sedih aku nengoknya....husband tercinta lak asyik gelakkan aku ja...gelak bersungguh-sungguh lak tu.....sakit hati rasa....so dari hari tu aku decide dah xmau & malas nak jenguk-jenguk akaun nuffnang aku tu...sedih & sebak ja...yala sebab akaun aku macam tak aktif!!!....dahla ditambah plak dengan aku sendiri tak bapa nak pandai...senang cita kira bengong gak la aku ni nak letak benda alah header footer pemasangan iklan....dah abis 1000 kali daya usaha aku cuba...dan akhirnya kini aku berjaya jugak meletak benda alah tu....nak di jadikan cita entah macam mana entah minggu lepas tetiba ja tergerak hati ni gatai nak log in akaun nuffnang konon-konon nak cek pendapatan semasa la...tup-tup uuh hip-hip horey...tak sangka aku mempunyai pendapatan semasa rm 1.50...alhamdulillah syukran....rezeki gak tu...biarla orang di luar sana nak gelakkan aku jakun pun & maybe pendapatan nuffnang aku tak sebanyak pendapatan korang suma.....tima kasih gak kat blogger-blogger yang sudi nak klik-klik kat sebarang iklan yang dikeluarkan oleh nuffnang...jasa anda amatlah ku hargai.. :)

4 comments:

q-nizam said...

happy blogging..jgn putus asa kak...:)

NeenaAnuar said...

hi sis! thanks coz sudi visit & follow my blog! I've linked yours tooo! ;)

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

sitifatimah said...

tolong.....HUPDATE........jemu DH DOK BACA yg nie jerk

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails